En una singular ambientació que evoca el sabor dels cafès d’una altra època, es donen cita una interessant oferta gastronòmica amb a un variat programa de concerts, que converteixen el Cafè Belgrado en un dels millors restaurants de Sant Cugat i en un lloc de culte de la vida nocturna de la ciutat.
A Cafè Belgrado treballem amb 2 menús per a grups basats en dos formats diferents: un de caire més dinàmic, pensat per ser ofert tipus còctel; i l’altre, més tradicional per compartir i gaudir-lo asseguts a taula.

•  Menú de 30€: Per compartir. Grups entre 10 i 25 persones.
•  Menú còctel 32€: Menú a peu dret
   Grups més grans de 25 persones.

Els dos menús inclouen :
Begudes durant l'àpat (Aigua, refrescos, cervesa i vi )
S’hi poden incloure cafès per 1€ i una copa de cava per 2€.

En cas de contractar els dos complements amb el menú, es farà un descompte de 2€ a la primera copa.
Espai situat a la planta superior del local. 100% Privat. Música ambient, il·luminació regulable i climatització pròpia. Disposa de televisió 50” amb connexió HDMI i USB.

La reserva és per un mínim de 18 persones i sense cap despesa afegida.

Capacitat màxima per a esdeveniments en format asseguts és de 22 persones. Capacitat màxima en format còctel de 40 persones.
Condicions de pagament i reserva

Imprescindible per confirmar la reserva de la sala abonar per endavant el 30% del total de la pro-forma en concepte de prepagament o dipòsit. La resta via transferència bancaria 24 hores abans o directe al restaurant el mateix dia de l’esdeveniment.

La facturació definitiva serà pel numero de comensals confirmats documentalment via correu electrònic fins a 7 dies abans. Dins dels 7 dies abans de l’esdeveniment s’acceptarà una baixa del 10% de comensals sense penalització.


 
Sala de concerts situada a la planta principal. 100% Privat fins les 23:30 hores, que s’obre al públic amb motiu de la programació i activitats regulars de la sala.

Música ambient, il·luminació regulable i climatització pròpia. Disposa de projector amb connexió HDMI. L’escenari, material de so i il·luminació i el tècnic de so no estan inclosos.

Es reserva per un mínim de 36 persones i amb un preu de lloguer per tancament de l’espai de 200 € (IVA Inclòs).

En aquest espai només es poden fer esdeveniments en format còctel i amb una capacitat màxima de 100 Persones.
Possibilitat d’ampliar l’espai amb una part de la terrassa exterior amb un suplement de 50€ (IVA Inclòs).
Condicions de pagament i reserva

Per confirmar la reserva és imprescindible que s’aboni per avançat el 50% del total de la pro-forma en concepte de prepagament o dipòsit. La resta es pagarà via transferència bancària o directament al restaurant abans de l’esdeveniment.

La facturació definitiva serà pel numero de comensals confirmats documentalment via correu electrònic fins a 7 dies abans. Dins dels 7 dies abans de l’esdeveniment s’acceptarà una baixa del 10% de comensals sense penalització.
Avinguda de Rius i Taulet, 120 · 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Info I reserves:
Tel.: 93 575 41 39 · cafebelgrado@grup66.com

Info programació:
programacio@grup66.com  • Tel.: 619 661 092